Expedieri și retururi

Expedierea pachetului

Pachetele sunt, în general, expediate în termen de 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin curier rapid cu urmărire și eliberare fără semnătură. Dacă preferiți livrarea prin curierat extra cu semnătura necesară, se va aplica un cost suplimentar, așa că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Indiferent de expedierea pe care o faceți, vă vom oferi un link pentru a urmări pachetul online.

Taxele de expediere includ taxele de manipulare și ambalare, precum și costurile de expediere. Taxele de manipulare sunt fixate, în timp ce taxele de transport variază în funcție de greutatea totală a transportului. Vă sfătuim să vă grupați articolele într-o singură comandă. Nu putem grupa două comenzi distincte plasate separat, iar taxele de expediere se vor aplica pentru fiecare dintre ele. Pachetul dvs. va fi expediat pe propriul dvs. risc, dar aveți grijă specială pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile au dimensiuni groase și obiectele dvs. sunt bine protejate.

 Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

 Modificare sau anulare comanda

 Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

 Modalitati de livrare pentru produsele vandute de eCaracatita

 Livrare prin curier (standard)

 Livrarea produselor de mari dimensiuni vandute de eCaracatita:

Pentru produsele  de dimensiuni mari, taxa de livrare se aplica in functie de volumul produselor din comanda, indiferent de valoarea comenzii, si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru: i) comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit; ii) comenzile cu valoare de peste 249.99 lei.
Pe langa taxa volumetrica, produselor li se adauga taxele de livrare pe regiune si pe zona, care variaza in functie de zona geografica. Aceste taxe se cumuleaza si vor fi discutate in prealabil cu relatii client.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs eCaracatita.

Livrarea produselor de dimensiuni normale vandute de eCaracatita:

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 549.99 lei care contin produse vandute de eCaracatita, cu exceptia produselor voluminoase. 

Taxa de livrare este de 16,99 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 549.99 lei care contin produse vandute si livrate de eCaracatita.

 Pentru localitatile din afara retelei de curierat, costul livrarii difera in functie de zona geografica si consta in Taxa pe regiune + Taxa pe zona. Aceste taxe pot fi consultate aici, pentru fiecare localitate in parte.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs eCaracatita.

Livrare planificata

 Pentru comenzile cu livrare in Pitesti si Arges ai la dispozitie serviciul premium Livrare planificata. La plasarea comenzilor eligibile pentru acest serviciu poti selecta ziua si intervalul orar in care vrei sa ti se livreze cumparaturile sau poti alege sa ti se aduca produsele chiar in ziua respectiva, intr-unul dintre intervalele disponibile la momentul finalizarii comenzii.

 Costul acestui serviciu porneste de la 24.99 lei pentru comenzile cu valoare totala de pana la 200 lei. (inclusiv). Pentru produsele de mari dimensiuni, costul serviciului pornește de la 49.99 lei.

 De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs eCaracatita.

 Pentru Pitesti, intervalele sunt:

·        09:00 – 11:00

·        11:00 – 13:00

·        13:00 – 15:00

·        15:00 – 17:00

·        17:00 – 19:00

·        19:00 – 21:00

 Modalitati de livrare pentru produsele vandute de partenerii eCaracatita Marketplace

 Unele produse din site sunt vandute de catre partenerii nostri din eCaracatita Marketplace. Aceste produse sunt livrate direct de catre partener, prin curier rapid.

Costul si conditiile de livrare sunt afisate pe pagina partenerului – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.

Daca intr-o comanda ai atat produse eCaracatita, cat si produse vandute de un partener eCaracatita Marketplace, acestea vor fi livrate separat – produsele eCaracatita vor fi livrate de catre unul dintre curierii cu care avem contract, iar produsele partenerului vor fi livrate de catre curierul cu care lucreaza acesta.

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.

Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.