• La reducere!
  • -13%

Pachet 100buc Masca protectie fata textila,bumbac de concentratie mare, 200g/m2, Reutilizabila,Sterilizata,Vidata

%s Review(s) 
536,78 lei Economiseste 13%
616,99 lei
cu TVA
Cantitate
In Stoc

rightbanner

rightbanner1

Masca protectie fata textila,bumbac de concentratie mare, 200g/m2, Reutilizabila,Sterilizata si Vidata culoare alba. Domeniu de utilizare:

Pachetul contine 1pereche ochelari + 3buc masca fata.

1. Se recomanda clatirea si uscarea produsului inainte de utilizare.

2. Asezasi pe fata masca de protectie. Pozitionati cele 2 barete elastice pe urechi astfel incat masca sa se potriveasca corect pe partea inferioara a fetei.

3. Pentru o fixare sigura ajustati suprafata mastii pe conturul fetei si a nasului respectiv asigurativa asupra faptului ca masca protejeaza partea inferioara a fetei. 4. Asigurativa cu ambele maini ca masca este asezata in mod corespunzator. Mod de utilizare: Se recomanda utilizarea mastii de mai multe ori. Utilizare continua pe parcursul a 8 ore urmata de spalarea manuala in apa cu temperatura min. 65ºC respectiv max. 90ºC sau in masina de spalat,in sac special de spalare. Se utilizeaza in mod exclusiv in situatii in care viata nu este pusa in pericol din cauza nivelului de poluare respectiv utilizarea sa este conforma cu reglementarile in materie de sanatate si securitate in vigoare. Atentie: utilizatorul trebuie sa fie asigurat cu informatii adecvate si detaliate asupra aplicarii,utilizarii si purtarii mastii.Utilizarea mastilor nu este permisa in medii cu impuritati ce nu pot fi filtrate sau lipsite de oxigen. In interesul atingerii unei protectii maxime, masca de protectie trebuie sa se potrivesca in mod corespunzator fetei utilizatorului. Parul facial,prins intre masca si suprafata fetei, poate afecta in mod negativ protectia corespunzatoare a fetei. Indepartati si inlocuiti imediat masca in cazul deteriorarii acesteia.

 


Notify me when available

16 Produse din aceeasi categorie:

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write your review

Pachet 100buc Masca protectie fata textila,bumbac de concentratie mare, 200g/m2, Reutilizabila,Sterilizata,Vidata

Write your review